Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
TM5 TM6

Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması

4.0 (3 Bewertungen)

Zutaten

Darılı lahana sarması

  • 250 g darı tanesi
    oder 250 g pilavlık bulgur
  • 1200 g su
  • 6 - 12 yaprak Savoy lahanası (6 büyük veya 12 küçük)
    oder 6 - 12 yaprak karalahana, sert damarları alınmış
  • 180 g soğan, ikiye bölünmüş
  • 2 diş sarımsak
  • 200 g herhangi bir taze mantar (örn. kültür, shiitake, kestane), parçalara bölünmüş (5 cm)
  • 20 g tereyağı
  • 1 - 1 ½ tk tuz
  • ½ - ¾ tk toz karabiber

Sos

  • 30 g tereyağı
  • 80 g krema
  • ½ - ¾ tk tuz
  • ¼ - ½ tk toz karabiber

Nährwerte
pro 1 porsiyon
Brennwert
1185 kJ / 283 kcal
Eiweiß
6 g
Kohlenhydrate
34 g
Fett
12 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r346042