
Kompatible Versionen
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 600 g su
- 2 diş sarımsak
-
¼ - ½
tk toz acı kırmızı biber
oder 2 adet yeşil acı biber - 50 g kişniş yaprağı süslemek için ekstra kişniş
-
100
g mini ıspanak
oder 100 g ıspanak yaprağı - 40 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- 4 adet derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (örn. levrek, çipura, mezgit) (1 cm kalınlığında, toplam yakl. 600 g)
- 400 g patates taze, parçalara bölünmüş (1 cm)
- ¼ tk toz zerdeçal
-
4
tk nohut unu (bk. öneriler)
oder 10 g mısır unu (bk. öneriler) - 1 tk şeker
- ½ tk toz karabiber
- 2 tk limon suyu
- 200 g havuç dilimlenmiş (1 cm)
- 200 g brokoli çiçeklerine ayrılmış (3 cm)
- 250 g yoğurt
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 437 kcal / 1830 kJ
- Eiweiß
- 36 g
- Fett
- 18 g
- Kohlenhydrate
- 28 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r346036