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Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ - 1 chili biberi, çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş (optional)
- 3 adet kemiksiz, derili ördek göğsü (toplam yakl. 750 g) (bk. çeşitleme)
- 2 - 3 yk Çin usulü beş baharat karışımı (bk. öneri)
- 15 g taze zencefil, soyulmuş, dilimlenmiş (2-3 mm)
- 2 diş sarımsak
- ½ - 1 chili biberi, çekirdekleri çıkartılmış, parçalara bölünmüş (optional)
- 2 - 3 yk Çin usulü beş baharat karışımı (bk. öneriler)
- 2 tutam tuz
- 1200 g su
-
2
tk ev yapımı sebze bulyon
oder 1 tk toz sebzeli çeşni - 80 g soya sosu
- 200 g uzun taneli pirinç
-
200
g pak choi, parçalara bölünmüş
oder 200 g Çin lahanası, parçalara bölünmüş (2 cm) - 100 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış (2 cm)
- 2 tk susam yağı
- 250 g mantar, dilimlemmiş (1 cm)
- 3 - 4 yk bal
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 2512 kJ / 600 kcal
- Eiweiß
- 42 g
- Kohlenhydrate
- 60 g
- Fett
- 20 g
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