Kompatible Versionen
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
60
g Gouda peyniri, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
oder 60 g Edam peyniri, parçalara bölünmüş - 25 g tereyağı, küp küp kesilmiş (1-2 cm)
- 80 g dilimlenmiş çemensiz pastırma, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 4 adet tavuk göğsü fileto, derisiz, kemiksiz, her biri düz, tek kalın bir dilim haline getirilmiş (her biri yakl. 230 g)
- 3 yk soya sosu
-
¼
küp tavuk bulyon
oder 1 tk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi (yakl. 5 g) - 30 g zeytinyağı, ekstra 1 tk zeytinyağı
- 280 - 300 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 - 3 diş sarımsak
- 1 tutam tuz
- 400 g tatlı patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 3 adet kırmızı elma (örn. starking cinsi), ikisi soyulmamış, biri soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış, dörde bölünmüş
- 1 tk sirke, tercihen elma veya pirinç sirkesi
- 1 tepeleme tk köri tozu
- 200 g su
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 2745 kJ / 656 kcal
- Eiweiß
- 59 g
- Kohlenhydrate
- 50 g
- Fett
- 22 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r345983