
Kompatible Versionen
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
60
g Gouda peyniri parçalara bölünmüş (2-3 cm)
oder 60 g Edam peyniri parçalara bölünmüş - 25 g tereyağı küp küp kesilmiş (1-2 cm)
- 80 g dilimlenmiş çemensiz pastırma parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 4 adet tavuk göğsü fileto, derisiz kemiksiz, her biri düz, tek kalın bir dilim haline getirilmiş (her biri yakl. 230 g)
- 3 yk soya sosu
-
¼
küp tavuk bulyon
oder 1 tk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi (yakl. 5 g) - 30 g zeytinyağı ekstra 1 tk zeytinyağı
- 280 - 300 g soğan dörde bölünmüş
- 2 - 3 diş sarımsak
- 1 tutam tuz
- 400 g tatlı patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 3 adet kırmızı elma (örn. starking cinsi), ikisi soyulmamış, biri soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış, dörde bölünmüş
- 1 tk sirke tercihen elma veya pirinç sirkesi
- 1 tepeleme tk köri tozu
- 200 g su
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 656 kcal / 2745 kJ
- Eiweiß
- 59 g
- Fett
- 22 g
- Kohlenhydrate
- 50 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r345983