Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Baharatlı elma
- 4 elma, kırmızı veya sarı
- 2 tk vanilya şekeri, ev yapımı
- 4 yıldız anason
- 4 tutam toz zencefil
- 4 karanfil
- 4 tutam toz tarçın
Tayland usulü çorba
- 3 tutam tuz
- 3 tutam toz karabiber
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 - 30 g taze zencefil, ince dilimlenmiş
-
1
chili biberi, çekirdekleri çıkarılmış
oder herhangi bir acı biber, çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş - 15 g zeytinyağı
- 1400 g su
- 40 g pirinç sirkesi
- 30 g balık sosu
- 2 karanfil
- 1 yıldız anason
- 3 tutam tuz, damak tadına göre
- 3 tutam toz karabiber, damak tadına göre
- 80 g Çin usulü yumurtalı erişte, kurutulmuş
- 2 tutam kurutulmuş wakame (deniz yosunu), (optional)
- 800 g ayıklanmış büyük karides, temizlenmiş, baş ve kabukları kenara ayrılmış
-
100
g soya filizi
oder 100 g fasulye filizi, taze - 15 kişniş yaprağı
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 1242 kJ / 296 kcal
- Eiweiß
- 21 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
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