Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 150 g karışık Akdeniz yeşilliği
- 50 g kuzukulağı yaprağı, sapları ayıklanmış
- 800 g derisiz, kılçıksız somon fileto, küp küp kesilmiş (2-3 cm)
- ¾ limonun kabuğu, sarı kısımları
- 8 dal dereotu yaprağı
- 8 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 8 fesleğen yaprağı, orta boy
- 1 diş sarımsak
- 90 g zeytinyağı
- ¼ tk pul biber
- 2 ½ tk tuz
- 75 g siyah kinoa, (bk. öneri)
- 75 g beyaz kinoa
- 1200 g su
- 200 g sarı kaliforniya biberi, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 70 g kırmızı soğan, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 150 g salatalık, dilimlenmiş (2 cm)
- 50 g sap kereviz, dilimlenmiş (2 cm)
- 3 tk limon suyu
- ½ tk soya sosu
- 1 tk balzamik sirke
- 2 yk hardal
- 1 tutam toz karabiber
- 2 avokado, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 20 - 30 kiraz domates, ikiye bölünmüş
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 2433.1 kJ / 582.1 kcal
- Eiweiß
- 31.1 g
- Kohlenhydrate
- 24.6 g
- Fett
- 39.9 g
- Ballaststoffe
- 8.6 g
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