Sweetcorn and potato chowder
TM5 TM6

Sweetcorn and potato chowder

4.2 (105 Bewertungen)

Zutaten

  • 150 g brown onion, cut into quarters
  • 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
  • 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 - 2 tsp caraway seeds
  • 1 tsp fennel seeds
  • 400 g filtered water
  • 200 g plant-based milk of choice
  • 1 tbsp stock paste (see Tips)
  • 300 g frozen corn kernels
  • 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1051.9 kJ / 250.4 kcal
Eiweiß
8.8 g
Kohlenhydrate
31.8 g
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
9.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r341790