Kimchi stew
TM6 TM5

Kimchi stew

4.0 (11 Bewertungen)

Zutaten

  • 500 g boiling water
  • 20 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
  • 10 g extra virgin olive oil
  • 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
  • 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds
  • 2 garlic cloves
  • 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
  • 250 g kimchi (see Tips)
  • 200 g daikon, peeled and cut into thin slices (5-10 mm)
  • 2 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
  • 1 tsp pure maple syrup
  • 200 g firm tofu, pressed and cut into squares (see Tips)
  • 2 spring onions/shallots, cut into slices
  • 4 radishes, cut into thin slices
  • 1 tbsp sesame seeds

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
794.2 kJ / 189.1 kcal
Eiweiß
10.9 g
Kohlenhydrate
17.1 g
Fett
8.4 g
Ballaststoffe
5.6 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r341390