Mediterranean capsicums
TM6 TM5

Mediterranean capsicums

3.9 (11 Bewertungen)

Zutaten

  • 130 g freekeh
  • 500 g filtered water, plus extra for soaking
  • 250 g cherry tomatoes, cut into halves
  • 30 g pickled capers
  • 50 g pine nuts
  • 50 g walnuts
  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 3 tsp nutritional yeast (see Tips)
  • ¼ tsp dried thyme
  • 1 zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only
  • 3 capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1623 kJ / 386.4 kcal
Eiweiß
13.4 g
Kohlenhydrate
33 g
Fett
21.9 g
Ballaststoffe
9.6 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r341387