Beetroot ketchup
TM5 TM6

Beetroot ketchup

4.1 (22 Bewertungen)

Zutaten

  • 600 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)
  • 80 g red onion, cut into quarters
  • 1 carrot (approx. 130 g), cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into thirds (optional)
  • 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 3 tbsp for drizzling
  • 90 g apple cider vinegar
  • 30 g coconut sugar
  • ½ tsp dried thyme
  • ½ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp ground coriander
  • ½ tsp salt

Nährwerte
pro 1 Complete recipe
Brennwert
6133.6 kJ / 1460.4 kcal
Eiweiß
11.8 g
Kohlenhydrate
71.4 g
Fett
121.7 g
Ballaststoffe
23.6 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r337129