Welsh 'Rabbits'
TM6 TM5

Welsh 'Rabbits'

3.4 (5 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 English muffins, halved and toasted
  • 150 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 1 ½ Tbsp plain flour
  • 35 g milk
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 5 - 10 drops Worcestershire sauce, to taste
  • 1 pinch fine sea salt
  • 8 fresh green peas, for eyes
  • 8 sugar snap peas, for ears
  • 2 pitted black olives, halved, for noses
  • fresh chives, cut in pieces (2 cm) for whiskers
  • 1 spring onion, cut in small pieces (5 mm) for teeth
  • 2 baby carrots, halved lengthways

Nährwerte
pro 1 slice
Brennwert
2974.4 kJ / 710.9 kcal
Eiweiß
43.4 g
Kohlenhydrate
101.7 g
Fett
16.1 g
gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Ballaststoffe
30.2 g
Natrium
446.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r310482