
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Kiş hamuru
- 230 g un
- ¼ tk tuz
- 125 g tereyağı soğuk, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 1 yumurta sarısı
- 30 g soğuk su
İç Malzemesi
- 10 g maydanoz, taze sadece yaprakları
- 1 tk taze kekik yaprağı
- 750 g su
- 225 g kuzu ıspanak sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm)
- 450 g kültür mantarı sapları ayıklanmış, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 40 g tereyağı küp küp kesilmiş (3 cm)
- 70 g soğan ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- ¼ tk tuz damak tadına göre
- ¼ tk karabiber damak tadına göre
- 140 g krema
- 250 g keçi büş peyniri dilimlenmiş (4 cm)
- 3 yumurta
Ön pişirme, birleştirme ve fırınlama
- tereyağı yağlamak için
- 3 su bardağı kuru nohut ön pişirme için
- 60 g kiraz domates ikiye bölünmüş
- Nährwerte
- pro 1 dilim
- Brennwert
- 474.3 kcal / 1982.5 kJ
- Eiweiß
- 15.8 g
- Fett
- 35.3 g
- Kohlenhydrate
- 23.7 g
- Ballaststoffe
- 3.4 g
Alternative Rezepte
/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r309123