
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
- 10 g liści bazylii, świeżych
- 80 - 100 g sera mozzarella pokrojonego na kawałki
- 20 g masła
- 200 g ryżu do risotto
- 80 g białego wina, wytrawnego
- 400 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
oder 1 kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l) pokruszona - ¼ łyżeczki soli (optional)
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 50 g szynki pokrojonej na paski grubości 5 mm
-
50
g zielonego groszku, konserwowego
oder 50 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego - mąka pszenna ilość do panierowana
- 2 jajka roztrzepane, do panierowania
- bułka tarta do panierowania
- olej rzepakowy ilość do głębokiego smażenia
- Nährwerte
- pro 8 sztuk
- Brennwert
- 2400.4 kcal / 10050 kJ
- Eiweiß
- 88 g
- Fett
- 130 g
- Kohlenhydrate
- 217.2 g
- Ballaststoffe
- 11 g