Lemon Snaps
TM6 TM5

Lemon Snaps

3.8 (19 Bewertungen)

Zutaten

Cookie Dough

  • 1 lemon, thin peel only, no pith
  • 3 oz sugar
  • 8 oz unsalted butter, room temperature
  • 1 large egg
  • 1 tsp lemon extract
  • 7 oz all-purpose flour
  • 2 tbsp corn starch
  • ¼ tsp baking powder
  • ⅛ tsp baking soda
  • ⅛ tsp salt

Lemon Glaze Icing

  • 12 oz ultrafine sugar, divided
  • 4 tbsp freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish
  • ¼ tsp lemon extract (optional)
  • sugar sprinkles

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
669 kJ / 160 kcal
Eiweiß
1 g
Kohlenhydrate
21 g
Fett
8 g
Ballaststoffe
0 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r263131