Beetroot salad with raita dressing
TM6 TM5

Beetroot salad with raita dressing

4.1 (12 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 raw beetroots, peeled and cut into thin slices (see Tips)
  • 1 tsp dried chilli flakes, plus extra 2 pinches for dressing
  • 2 tbsp red wine vinegar
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tsp salt
  • 500 g boiling water
  • 6 cm piece fresh ginger
  • 150 g sweet potato
  • sunflower oil (approx. 250 g), for shallow frying
  • 1 garlic clove
  • 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into pieces (3 cm)
  • 2 sprigs fresh mint, leaves only
  • 200 g Greek-style natural yoghurt
  • ½ tsp ground coriander
  • ½ tsp ground cumin
  • alfalfa sprouts, to serve (optional)
  • black sesame seeds, to serve (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1002.1 kJ / 238.6 kcal
Eiweiß
5.5 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Fett
16.7 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Ballaststoffe
3.9 g
Natrium
645.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r256230