Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
TM6 TM5

Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes

4.7 (27 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 lemon
  • 3 oz olive oil, divided
  • 2 oz soy sauce
  • ½ tsp brown sugar
  • 4 skinless salmon fillets (5-6 oz each)
    oder 4 skinless white fish fillet (5-6 oz each)
  • 1 inch ginger, fresh root, peeled and sliced
  • 1 garlic clove
  • 3 ½ oz shallot, cut into pieces
  • 3 ½ oz leek, white part only, cut into pieces
    oder 3 ½ oz onion, halved
  • 3 ½ oz celery, cut into pieces
  • 12 ½ oz frozen peas
    oder 12 ½ oz carrot, cut into pieces (see Tip)
  • 16 oz water
  • 2 tsp salt, divided
  • 9 oz potato, cut into pieces (½ in.)
  • 14 oz broccoli florets
    oder 14 oz mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, potatoes, mushrooms), sliced (¼ in.)
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 - 3 oz cream, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2984 kJ / 713 kcal
Eiweiß
44 g
Kohlenhydrate
30 g
Fett
44 g
Ballaststoffe
10.7 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r255020