Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
TM6 TM5

Steamed fish fillets in a creamy leek sauce

4.3 (96 Bewertungen)

Zutaten

  • 500 g hot water
  • 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
  • olive oil, for greasing
  • 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 2 eschalots
  • 50 g unsalted butter
  • 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
  • 50 g white wine
  • 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
  • 200 g thickened cream
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2290.6 kJ / 545.4 kcal
Eiweiß
36.6 g
Kohlenhydrate
21.4 g
Fett
33.9 g
gesättigte Fettsäuren
20.6 g
Ballaststoffe
5.9 g
Natrium
753.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r254171