Smoked trout pasta with lemon and capers
TM6 TM5 TM31

Smoked trout pasta with lemon and capers

4.6 (51 Bewertungen)

Zutaten

  • 1200 g water
  • 120 g olive oil
  • 350 g spaghetti
  • 4 garlic cloves
  • 1 - 2 fresh chillies, to taste, and deseeded, if preferred
  • 2 pinches salt, to taste, plus extra for seasoning
  • 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
  • 4 pieces lemon peel (5 x 2 cm each), no white pith
  • 150 g hot smoked trout, flaked into pieces (see Tip)
  • 40 - 60 g lemon juice, to taste
  • 3 tbsp pickled capers, drained
  • 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2837 kJ / 675.5 kcal
Eiweiß
21.2 g
Kohlenhydrate
65.1 g
Fett
35.6 g
gesättigte Fettsäuren
6.4 g
Ballaststoffe
6 g
Natrium
372.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r250203