Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
TM6 TM5

Mini Crab cakes with Cilantro Pesto

4.3 (10 Bewertungen)

Zutaten

Crab Cakes

  • 2 ½ oz yellow bell peppers, stem and seeds removed, cut into pieces
  • 2 oz green onions, cut into pieces (1 in.)
  • 10 sprigs thyme, leaves only
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 12 oz canned crab meat (approx. 3 x 6.5 oz), drained
  • 3 oz bread crumbs
  • 1 oz sour cream
  • 1 large egg

Cilantro Sauce

  • ½ oz cilantro leaves
  • ½ oz mint leaves
  • 1 garlic clove
  • 1 jalapeño pepper, stem and seeds removed
  • 2 ½ oz avocado
  • 2 ½ oz coconut cream
  • 1 tbsp lime juice
  • ¼ tsp ground cumin
  • ¼ tsp sugar (optional)
  • ¼ tsp salt
  • 3 - 4 tbsp vegetable oil, to fry

Nährwerte
pro 1 pieces
Brennwert
246 kJ / 59 kcal
Eiweiß
1.7 g
Kohlenhydrate
0.6 g
Fett
3.4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r212626