Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
TM6 TM5

Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes

4.0 (5 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 - 2 eggplants, large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)
  • 1 tsp salt
  • 9 oz balsamic vinegar
    oder 9 oz white balsamic vinegar
  • 1 oz brown sugar
  • 3 ½ oz fresh baby spinach
  • 1 oz fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste
  • 15 dried tomatoes in oil, cut into 30 strips
  • 8 oz feta cheese, cut into 30 sticks
  • 30 pinches freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)
  • 6 green onions, cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle (optional)

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
119 kJ / 28 kcal
Eiweiß
1 g
Kohlenhydrate
1 g
Fett
2 g
Ballaststoffe
1 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r212624