San bei ji (three cup chicken)
TM6 TM5 TM31

San bei ji (three cup chicken)

4.4 (117 Bewertungen)

Zutaten

  • 4 garlic cloves
  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 - 2 dried long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
  • 10 g sesame oil
  • 1000 g chicken winglets (see Tips)
  • 40 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 30 g dark soy sauce (see Tips)
  • 25 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
  • 60 g light soy sauce
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only
  • 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2577.8 kJ / 613.8 kcal
Eiweiß
41.9 g
Kohlenhydrate
8.2 g
Fett
46.2 g
gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
Natrium
1640 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r179804