Vegetable Soup
TM6 TM5 TM31

Vegetable Soup

4.4 (160 Bewertungen)

Zutaten

  • 300 g potatoes, cut in pieces (see tip)
  • 100 g tomatoes, halved
  • 80 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces
  • 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces
  • ½ tsp fine sea salt, adjust to taste
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 600 g water, adjust to taste (see tip)
  • 20 g unsalted butter, diced
    oder olive oil

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
440.2 kJ / 105.2 kcal
Eiweiß
3.2 g
Kohlenhydrate
17.2 g
Fett
3 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Ballaststoffe
3.6 g
Natrium
346.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r178843