Zeytinyağlı Enginar
TM5 TM6

Zeytinyağlı Enginar

3.5 (10 Bewertungen)

Zutaten

  • ¼ portakal kabuğu, sadece turuncu kısımları
  • 50 g soğan
  • 300 g rezene kökü, sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış
  • 275 g portakal suyu
  • 60 g zeytinyağı
  • 400 g su
  • 1 ¼ tk tuz
  • 2 tutam karabiber
  • 6 enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)

Nährwerte
pro 1 porsiyon
Brennwert
749.3 kJ / 179 kcal
Eiweiß
5 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Fett
10.4 g
Ballaststoffe
8.1 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r173387