
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 - 200 g Parmesan peyniri küçük parçalara bölünmüş (2 cm), (bk. öneriler)
Bolonez Sosu
- 200 g karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan), küçük parçalara bölünmüş (3 cm)
- 40 g zeytinyağı
- 800 g dana kıyma 3-4 parçaya bölünmüş
-
100
g su
oder 100 g sek beyaz şarap - 300 g doğranmış domates konservesi
- 1 - 1 ½ tk tuz damak tadına göre
- ½ - 1 tk karabiber damak tadına göre
Beşamel Sos
- 1000 g süt
- 80 g tereyağı küçük parçalara bölünmüş
- 100 g un
- 1 tk tuz
- 1 - 2 tutam toz muskat
Lazanya ile birleştirme
- tereyağı yağlamak ve süslemek için
- 30 - 40 g tereyağı parçalara bölünmüş (1 cm)
- 200 - 220 g kurutulmuş lazanya yaprağı, ön pişirme gerektirmeyen 12 yaprak ( yakl.10 cm x 20 cm)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 994 kcal / 4161 kJ
- Eiweiß
- 50 g
- Fett
- 64 g
- Kohlenhydrate
- 53 g
- Ballaststoffe
- 4 g
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