Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
TM5 TM6

Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)

4.4 (7 Bewertungen)

Zutaten

Dumplings

  • 300 g flour, plus extra for dusting
  • 150 g milk
  • 50 g oil
  • 2 pinch salt
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only
    oder 3 sprigs fresh mint, leaves only
  • 50 g onion, cut into quarters
  • 100 g beef, finely minced
  • 1 pinch Arabian spice mix
  • 1 pinch ground cinnamon
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 1 pinch ground white pepper
  • 20 g pine nuts (optional)

Soup

  • 20 g olive oil
  • 10 sprigs fresh coriander, roughly cut
    oder 20 sprigs fresh mint, leaves only
  • 3 garlic cloves
  • 1500 g yoghurt
  • 2 tbsp cornflour (starch) (35 g)
  • 1 pinch salt, adjust to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2088 kJ / 499 kcal
Eiweiß
21 g
Kohlenhydrate
56.3 g
Fett
21.1 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r168154