Vegetable harrira soup
TM5 TM6

Vegetable harrira soup

4.1 (15 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 g fresh coriander, roughly chopped
  • 20 g fresh parsley, leaves only
  • 2 - 3 garlic cloves
  • 200 g onions, cut into quarters
  • 30 g olive oil
  • 1 tsp ground turmeric
  • 2 tsp ground cumin
  • ¼ tsp ground cayenne pepper, adjust to taste
  • 1 ½ tsp ground cinnamon
  • 1 ½ tsp ground paprika
  • 1 ¼ tsp ground ginger
  • 200 g carrots, cut into pieces
  • 150 g celery, cut into pieces
  • 400 g canned crushed tomatoes
  • 1 tsp salt, adjust to taste
  • 100 g dried green lentils, soaked for approx. 15 min, drained
  • 400 g water
  • 150 g canned chickpeas, drained, weight after draining
    oder 150 g cooked chickpeas, drained, weight after draining
  • 2 tsp chicken stock paste, homemade
    oder 2 chicken stock cubes (each for 0.5 l)
  • 1 lemon, juice (30 g) and zest

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1163 kJ / 278 kcal
Eiweiß
12.4 g
Kohlenhydrate
34.7 g
Fett
10 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r168153