Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
TM5 TM6

Layered patties and vegetables with bell pepper sauce

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 20 - 30 g fresh parsley, leaves only
  • 150 g spring onions, cut into pieces
  • 900 g lamb shoulder meat, minced
    oder 900 g beef, minced
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
  • 400 - 500 g onions, 300 g cut in halves
  • 150 g red peppers, cut into pieces
  • 20 g olive oil, plus extra for greasing
  • 400 g canned whole tomatoes
  • 70 g tomato purée (concentrated)
  • 200 g water
  • 400 g potatoes, sliced (0.5 cm)
  • 350 g fresh tomatoes, sliced (0.5 cm)
  • 200 - 250 g green peppers, cut into 8 rings

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
1364 kJ / 326 kcal
Eiweiß
27 g
Kohlenhydrate
19.5 g
Fett
15.6 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r166327