Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
TM5 TM6

Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce

3.8 (6 Bewertungen)

Zutaten

Millet-stuffed cabbage rolls

  • 250 g millet
    oder 250 g bulghur wheat
  • 1200 g water
  • 6 - 12 savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)
  • 180 g brown onions, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 200 g fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)
  • 20 g unsalted butter
  • 1 - 1 ½ tsp salt
  • ½ - ¾ tsp ground black pepper

Sauce

  • 30 g unsalted butter
  • 80 g pouring (whipping) cream
  • ½ - ¾ tsp salt
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1185 kJ / 283 kcal
Eiweiß
6 g
Kohlenhydrate
34 g
Fett
12 g
Ballaststoffe
5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156344