Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
TM5 TM6

Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach

4.5 (4 Bewertungen)

Zutaten

  • 400 g carrots, cut into pieces
  • 300 g leeks, cut into pieces
  • 200 g turnips, cut into pieces
  • 100 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
  • 800 g water
  • 2 tsp salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground pepper, plus extra to taste
  • 200 g fresh baby spinach
  • 40 g butter, cut into pieces
  • 100 g tomatoes, diced
  • 8 eggs, chilled (see Tips)
  • 400 g white bread, toasted and cut into strips

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1169 kJ / 279 kcal
Eiweiß
13 g
Kohlenhydrate
34 g
Fett
9 g
Ballaststoffe
5.6 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156150