Cauliflower "fried" rice
TM6 TM5 TM31

Cauliflower "fried" rice

3.4 (87 Bewertungen)

Zutaten

  • 4 eggs
  • 500 g water
  • 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 garlic cloves
  • 180 g brown onion, cut into quarters
  • 12 sprigs fresh coriander, stalks and leaves, cut into thirds
  • 100 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
  • 2 tbsp coconut oil
  • 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into halves
  • 400 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
  • 200 g Brussels sprouts
  • 2 tbsp tamari
  • 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 50 g fresh bean sprouts, plus extra for garnishing
  • salt, to taste
  • 2 tbsp roasted unsalted cashew nuts
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1128.5 kJ / 268.5 kcal
Eiweiß
16 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Fett
17 g
gesättigte Fettsäuren
9.5 g
Ballaststoffe
7 g
Natrium
1152.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150469