Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
TM6 TM5

Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot

5.0 (3 Bewertungen)

Zutaten

Beetroot

  • 80 g cooked beetroot, diced (5 mm)
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 Tbsp balsamic vinegar

Goat's Cheese Eggs

  • 40 g flaked almonds
  • 270 g goat's cheese
  • 2 Tbsp olive oil

Watercress Salad Nest

  • 50 g fresh basil leaves
  • 40 g almonds, smoked
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 60 g watercress

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2397 kJ / 573 kcal
Eiweiß
22.2 g
Kohlenhydrate
4 g
Fett
52 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r148885