Everyday Indian curry paste
TM6 TM5 TM31

Everyday Indian curry paste

4.6 (15 Bewertungen)

Zutaten

  • 30 g cumin seeds
  • 2 - 3 dried bay leaves
  • 30 g coriander seeds
  • 1 tsp whole cloves
  • 12 cardamom pods (black)
  • ½ cinnamon quill
  • ¼ tsp black peppercorns
  • 2 tsp Kashmiri chilli powder
  • 1 tbsp ground ginger
  • 2 tsp ground turmeric
  • 5 brown onions (approx. 700 g), cut into quarters
  • 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves (optional)
  • 1 tbsp garlic paste (see Tips)
  • 1 tbsp ginger paste (see Tips)
  • 40 g ghee (see Tips)
  • 40 g canola oil
  • 30 fresh curry leaves
  • 800 g canned whole tomatoes
  • 1 tbsp brown sugar
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt

Nährwerte
pro 1150 g
Brennwert
6829 kJ / 1625 kcal
Eiweiß
34.67 g
Kohlenhydrate
119.44 g
Fett
109.85 g
gesättigte Fettsäuren
32.9 g
Ballaststoffe
65.65 g
Natrium
4198.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r136691