Orzo Salad with Artichoke and Feta
TM6 TM5 TM31

Orzo Salad with Artichoke and Feta

4.0 (80 Bewertungen)

Zutaten

  • 1100 g water
  • 400 g orzo, rinsed and drained
  • 2 Tbsp extra virgin olive oil
  • ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
  • 130 g feta cheese, in pieces
  • 340 g artichoke hearts, marinated, drained
  • 60 g pine nuts, toasted
  • 100 g sun-dried tomatoes, cut in thin slices
  • 240 g tinned chickpeas, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
  • 1 Tbsp lemon juice
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3281 kJ / 781 kcal
Eiweiß
30 g
Kohlenhydrate
96 g
Fett
25 g
Ballaststoffe
20 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r123590