Baked Spinach and Feta Mushrooms
TM6 TM5 TM31

Baked Spinach and Feta Mushrooms

4.6 (13 Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g Parmesan cheese, rind removed and cut in pieces (3 cm) (optional)
  • 2 slices stale white bread, torn in pieces
  • 200 g fresh spinach leaves
  • 1 lemon, thin peelings of skin only (2 pieces, 1 cm x 5 cm)
  • 120 g onions, quartered
  • 140 g smoked lean bacon, cut in pieces
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
  • 2 Tbsp toasted pine nuts
  • ⅛ tsp ground nutmeg
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 6 - 8 fresh portobello mushrooms, wiped clean and stalks removed

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
953 kJ / 227 kcal
Eiweiß
12 g
Kohlenhydrate
5.3 g
Fett
17 g
Ballaststoffe
2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r123539