Watermelon and Salmon Ceviche Stack
TM6 TM5 TM31

Watermelon and Salmon Ceviche Stack

5.0 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • ½ fresh jalapeño chilli, deseeded and cut in halves
    oder 2 tsp pickled jalapeño chillies, drained
  • 4 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 20 g red onion
  • 2 pinches ground cumin
  • 2 pinches smoked paprika
  • 2 pinches fine sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 tsp avocado oil
  • 20 g lime juice (approx. 1 lime)
  • 250 g salmon fillet, fresh, skinless, boneless, cut in pieces (1 cm)
  • 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
  • ½ avocado, flesh only, cubed (1 cm)
  • 2 - 3 drops Tabasco® sauce, to serve (optional)

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
209 kJ / 49 kcal
Eiweiß
3.2 g
Kohlenhydrate
2.8 g
Fett
2.8 g
Ballaststoffe
0.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r123526