Dukkah eggs with asparagus and feta
TM6 TM5 TM31

Dukkah eggs with asparagus and feta

4.3 (9 Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g pistachios
  • 20 g sesame seeds
  • 1 tbsp coriander seeds
  • 2 tbsp cumin seeds
  • ¼ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 100 g Danish feta, cut into pieces
  • 30 g milk of choice
  • 500 g water
  • 4 eggs, chilled
  • 1 - 2 bunches green asparagus, ends trimmed
  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling (optional)
  • 2 slices gluten free bread, toasted, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3233.5 kJ / 769.5 kcal
Eiweiß
36.8 g
Kohlenhydrate
20.6 g
Fett
59.1 g
gesättigte Fettsäuren
13.9 g
Ballaststoffe
8.2 g
Natrium
1285.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r122136