Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
TM6 TM5 TM31

Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing

4.4 (5 Bewertungen)

Zutaten

Cure

  • 150 g rock salt
  • 50 g white sugar
  • 1 tsp Sichuan peppercorns (see Tips)
  • 1 tsp fennel seeds
  • 2 limes, zest only, no white pith
  • 1 ruby grapefruit, juice and zest, no white pith
  • 600 g fresh boneless, skinless kingfish fillets

Citrus yoghurt

  • 300 g Greek yoghurt
  • 20 g lime juice (approx. 1 lime)

Dressing

  • 30 g white wine vinegar
  • 60 g extra virgin olive oil

Assembly

  • ½ ruby grapefruit, peeled and segmented
  • 3 radishes, cut into thin slices
  • micro herbs, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portions
Brennwert
955.5 kJ / 227.5 kcal
Eiweiß
17.7 g
Kohlenhydrate
11 g
Fett
12.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Ballaststoffe
1.2 g
Natrium
7251.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r119243