Gluten free spinach and lemon pasta
TM6 TM5 TM31

Gluten free spinach and lemon pasta

3.7 (3 Bewertungen)

Zutaten

Pasta

  • 150 g lupin flour (see Tips)
  • 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
  • 1 ½ tsp xanthan gum
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 60 g fresh spinach leaves
  • 2 tsp salt
  • 2 eggs
  • 2040 g water

Lemon sauce

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
  • 500 g water
  • 2 bunches green asparagus, cut into pieces (approx. 4 cm)
  • 1 garlic clove
  • 30 g unsalted butter
  • 120 g full cream milk
  • 250 g mascarpone cheese
  • ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
  • ¼ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • lemon oil, to serve (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2496.5 kJ / 594.3 kcal
Eiweiß
27.4 g
Kohlenhydrate
19.2 g
Fett
43.5 g
gesättigte Fettsäuren
23.2 g
Ballaststoffe
9.3 g
Natrium
1498 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r118280