Root Vegetable Hotpot with Harissa
TM6 TM5 TM31

Root Vegetable Hotpot with Harissa

4.3 (91 Bewertungen)

Zutaten

  • 25 g olive oil
  • 80 g onions, quartered
  • ½ Tbsp fresh thyme, leaves only
  • 1 - 2 tsp harissa paste, to taste
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    oder 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 600 g mixed root vegetables, peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
  • 400 g water
  • 240 g tinned haricot beans, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
774 kJ / 185 kcal
Eiweiß
4.5 g
Kohlenhydrate
24.6 g
Fett
7.6 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r116956