Rhubarb and blackberry breakfast tart
TM6 TM5 TM31

Rhubarb and blackberry breakfast tart

5.0 ( 19 Bewertungen )

Zutaten

Dough

  • 40 g cold water
  • 200 g plain flour
  • 1 tbsp raw sugar
  • 1 blood orange zest only, no white pith (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 90 g unsalted butter
  • 1 egg

Filling

  • 150 g raw almonds (see Tips)
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 120 g raw sugar
  • 350 g rhubarb trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
  • 100 g blackberries, fresh or frozen
  • 1 egg lightly beaten

Blood orange yoghurt

  • 150 g Greek-style natural yoghurt
  • 1 blood orange juice only (see Tips)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
411 kcal / 1719.7 kJ
Eiweiß
11 g
Fett
20.3 g
Kohlenhydrate
49.2 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Natrium
55.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r114360