Gluten free hot cross buns
TM6 TM5 TM31

Gluten free hot cross buns

4.1 (8 Bewertungen)

Zutaten

Buns

  • 150 g brown rice
  • 1 orange, zest only, no white pith
  • 100 g millet flour (see Tips)
  • 1 tbsp dried instant yeast
  • 190 g arrowroot flour
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tsp ground nutmeg
  • ½ tsp ground cloves
  • 50 g raw sugar
  • 1 tbsp psyllium husk (see Tips)
  • 2 eggs
  • 200 g full cream milk
  • 200 g water
  • 50 g vegetable oil
  • 20 g mixed peel
  • 100 g sultanas
  • 100 g currants
  • 50 g gluten free flour mix (see Tips)

Glaze

  • 50 g orange juice (approx. 1 orange)
  • 50 g caster sugar

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1278 kJ / 304.3 kcal
Eiweiß
5.1 g
Kohlenhydrate
47.2 g
Fett
6.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Ballaststoffe
4 g
Natrium
221.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r114212