Pasta "alla Norma"
TM6 TM5

Pasta "alla Norma"

4.2 (6 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)
  • 2 ½ tsp salt, divided
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to sauté
  • 2 garlic cloves
  • 28 oz plum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded
    oder 17 ½ oz canned whole tomatoes
  • 1 pinch sugar
  • 4 sprigs fresh basil, leaves only, dried and hand torn, divided
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 53 oz water
  • 10 ½ oz pasta, dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)
  • 3 ½ oz ricotta salata, drained
    oder 3 ½ oz ricotta al forno, drained

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1264 kJ / 302 kcal
Eiweiß
10 g
Kohlenhydrate
50 g
Fett
9 g
Ballaststoffe
8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r113149