Watermelon and Salmon Ceviche Stack
TM6 TM5

Watermelon and Salmon Ceviche Stack

4.3 (6 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed
  • 1 oz red onion, cut into pieces
  • 4 sprigs cilantro, leaves only
  • ⅛ tsp ground cumin
  • ⅛ tsp paprika
  • ⅛ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 9 oz fresh salmon fillets, skinless, cut into pieces (¼ in.)
  • 1 oz lime juice
  • 2 tsp avocado oil
  • 28 - 30 oz watermelon (approx. ¼ watermelon)
  • ½ avocado, flesh only, cubed (¼ in.)
  • Tabasco sauce, to taste (optional)

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
209 kJ / 49 kcal
Eiweiß
3.2 g
Kohlenhydrate
2.8 g
Fett
2.8 g
Ballaststoffe
0.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r109208