Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
TM6 TM5 TM31

Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad

3.8 (4 Bewertungen)

Zutaten

Gorgonzola panna cotta

  • 90 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (2 cm)
  • 400 g full cream milk
  • 300 g pouring (whipping) cream
  • ¾ tsp agar agar powder (see Tips)

Pear and walnut salad

  • 30 g macadamia oil
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 100 g mixed salad greens
  • 50 g walnuts
  • 1 pear, cut into halves, cored and cut into thin slices

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1690.5 kJ / 402.5 kcal
Eiweiß
9.7 g
Kohlenhydrate
9.9 g
Fett
36.3 g
gesättigte Fettsäuren
16.4 g
Ballaststoffe
1.6 g
Natrium
340.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r106389