Prawn saganaki with feta
TM6 TM5 TM31

Prawn saganaki with feta

4.4 (293 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 1 tsp sugar
  • 200 g water
  • 1 tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp dried oregano
  • 5 fresh mint leaves
  • 24 medium raw prawns, peeled, with tails intact
  • 200 g feta cheese, cut into cubes (2 cm), plus extra to garnish
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1716.3 kJ / 408.5 kcal
Eiweiß
34.9 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Fett
26.4 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Ballaststoffe
3.5 g
Natrium
1580.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r105591