Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
TM6 TM5 TM31

Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)

3.4 (100 Bewertungen)

Zutaten

  • 1200 g water, plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 500 g chicken wings, skin on
  • 1 carrot, cut into pieces
  • 1 potato (approx. 100 g), cut into pieces
  • 1 celery stalk, cut into pieces
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 1 tsp olive oil
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 150 g white rice (medium-grain)
  • 1 egg
  • 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1521.3 kJ / 363.6 kcal
Eiweiß
25.5 g
Kohlenhydrate
22.5 g
Fett
18.8 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Ballaststoffe
2.5 g
Natrium
243.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r105552