Geräte und Zubehör
Figner med creme og nougat
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portioner
Zutaten
-
mælk300 g
-
vaniljepasta1 tsk
-
honning plus ekstra til at dryppe40 g
-
kardemommekapsel, hel knust4
-
appelsinskal ingen hvid marv (4 cm strimler)2 stykke
-
æg3
-
majsmel15 g
-
frisk figne skåret i halve4
-
sukker, hvid1 spsk
-
fløde, 35 %200 g
-
nougat skåret i stykker (1 cm - se tip)80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
140 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1897 kJ /
452 kcal
Fett
29 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Australsk sommer
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chokoladecreme
1h 20min
Kaffesmåkager
Pas d’évaluation
Tiramisusmåkager
Pas d’évaluation
Æble-ingefærfigurer
Pas d’évaluation
Passionsfrugtkage med fersken
Pas d’évaluation
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Pas d’évaluation
Vegansk no bake-kiwikage
Pas d’évaluation
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Pas d’évaluation
Fersken i hvidvinssirup
Pas d’évaluation
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Pas d’évaluation
Fruktgeléer
Pas d’évaluation