Geräte und Zubehör
Panna cotta med æble
Zubereitung 20 Min
Gesamt 6 Std. 30 Min
6 portioner
Zutaten
Kanel Panna Cotta
-
blade husblas (1,5 g hver)4
-
sukker110 g
-
kanelstang2 cm
-
fløde, cirka 48 %480 g
-
sødmælk250 g
Æble-, abrikos- og ingefærkompot
-
ingefær skrællet, skåret i runde skiver (2 mm)15 g
-
abrikoser, tørrede, udstenede bløde70 g
-
600 g æble, syrlige, skrællet, delt i kvarte, kerner fjernetæbler, søde skrællet, delt i kvarte, kerner fjernet600 g
-
sukker10 g
-
vand75 g
-
smør i tern (1 cm)20 g
-
citronsaft1 tsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5 g
Brennwert
2361 kJ /
564 kcal
Fett
43 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Æbler
7 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Vaniljefigurer med chokolade
40 Min
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen
Passionsfrugtkage med fersken
Keine Bewertungen
Mascarpone-karamelkage
4 Std. 30 Min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Keine Bewertungen
Vegansk no bake-kiwikage
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Keine Bewertungen
Fersken i hvidvinssirup
Keine Bewertungen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Keine Bewertungen
Fruktgeléer
Keine Bewertungen