Geräte und Zubehör
Ananascarpaccio med jordbærsorbet
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 portioner
Zutaten
Jordbærsorbet
-
sukker150 g
-
citronsaft, friskpresset2 tsk
-
moden banan brudt i stykker1
-
frosne jordbær (se tip)500 g
Ananascarpaccio
-
ananas, frisk skrællet og skåret lodret i 4-6 kiler (ca. 200 g hver)1
-
mynte, frisk kun blade, til dekoration
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
687 kJ /
164 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® rivejern (TM6)
20 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vanilje is
12 Std.
Skumfiduser med vaniljesmag
2 Std. 15 Min
Saltkaramel- og chokolademousse
45 Min
Frossen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min
Sunde snickersbarer
Keine Bewertungen
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Keine Bewertungen
Bærskum
10 Min
Daddelbarer med mandler og kakao
Keine Bewertungen
Peanutbutter-fudge (sukkerfri)
Keine Bewertungen
Karameller
2 Std.
Chokoladeis
12 Std.
Chokolademousse
3 Std. 20 Min