Geräte und Zubehör
Blommeclafoutis
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portioner
Zutaten
-
smør ved stuetemperatur, til smøring
-
rørsukker efter smagspsk
-
blommer modne, men faste, sten fjernet, bunden trimmet og halveret lodret (se tip)700 g
-
citron fintrevet skal og saft1
-
sukker, hvid plus 1 spsk160 g
-
vaniljestang kun frø (se tip)1
-
æg, medium4
-
sødmælk200 g
-
piskefløde100 g
-
hvedemel130 g
-
salt½ tsk
-
rørsukker1 - 2 spsk
-
flormelis til drys1 - 2 spsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
132 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
1027 kJ /
246 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
46 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® rivejern (TM6)
20 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vanilje is
12 Std.
Skumfiduser med vaniljesmag
2 Std. 15 Min
Saltkaramel- og chokolademousse
45 Min
Frossen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min
Sunde snickersbarer
Keine Bewertungen
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Keine Bewertungen
Bærskum
10 Min
Daddelbarer med mandler og kakao
Keine Bewertungen
Peanutbutter-fudge (sukkerfri)
Keine Bewertungen
Karameller
2 Std.
Chokoladeis
12 Std.
Chokolademousse
3 Std. 20 Min